Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов роудстер - Alfa Romeo 4C

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
    Малка, спортна кола със средноразположен двигател, 280 коне, спортна скоростна кутия с два съединителя, задно предаване и тегло под 1000 кг. И се оплаквате?!!? Скъпа била? Това, мили хора, е Алфа ромео!!! Кога Алфите са били евтини? Щото аз карам комби за цената на което можех да си взема къде, къде по-евтина кола в този клас с повече екстри. Ама сио взех Алфа.

Такъв трябвало да е двигателя, такива трябвало да са фаровете, волата това, духалките онова, гроздето високо, че и кисело...

Я се стегнете бре! А по-добре ли щеше да е само с Жулиета и Мито? Колата е жестока! Красива и перфекта! И е Алфа ромео!

Струва ми се, че ти няма да се събереш в 4c
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Comment

• ...
      Last edited by pooh; d.m.y г., 11:33.

Comment

• Първоначално публикувано от pooh Покажи съобщение
        Малко звук от 4с. Дрезгав е, като за 1.8
        Aуууу и с гадно микрофонче за звука на мигачите
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
          Струва ми се, че ти няма да се събереш в 4c
          Приел съм тъжния факт вече...
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Аз не мога да разбера какви са тези негативни коментари ?

4C е уникална!

Дълго време ... ама дълго време мрънкахте в другата тема (знаят се кои са), как Фиат са закопали Алфа Ромео. Дори не се спряхте за 2 години да мрънкате как тази кола ще си остане концепт. Е не бяхте прави ... Маркионе си удържа на думата, и въпрек и кризата в Европа и Италия, тази кола излезе на бял свят!

Какво не харесвате на фарвоте, не мога да разбера? Къде видяхте приликата м/у тези фарове и тези на Смърфа освен в подредбата на светлините едно в/у другото? Ам ФЕРРАРИ 599 , и то ли е с фарове на Смърф?

4С: снимка
            Смърф: снимка
            Феррари 599: снимка

Аз пък лично много ми харесват фаровете! Особенно с тези ЛЕД-ове вечерно време ще изглежда просто убийствено жестока!

И какво му е на волана? Нито сте седнали на седалката, нито сте го хванали в ръце, нито пък сте направили едно кръгче с колата на пътя, че да кажете какво е усещането ... но пък коментирате!

Аман от все недоволен народ ... дет се вика няма угодия!

Колкото за двигателя и ск. кутия, били са разположени грешно ... (паралелно на задната ос, а не вертикално -> Двигател зад него ск. кутия)

Положителната страна, че същия двигател го има в Жужа QV и сигурно ще го има в доста други модели на Фиат Груп. Нима това е лошо нещо, подръжката на двигателя и ск. кутия да е на разумна цена?

Можеха да сложат двигател от Мазерати или да хвърлят една камара пари още за да направят собствен двигател и кутия за 4С, но това щеше да означава поне 10 бона отгоре в цената на бройка! И скъпа подръжка след това!

Според мен не го бърка въобще, че двигателя и кутията са монтирани в тези им ред, стига да е пресметнато добре баланса и центъра на тежестта.

На всичкото отгоре ... Алфа Ромео обещава да предложи и Рейсинг китове за окачване, спирачки и т.н за тези които са с по-спортна наклонност.
            Т.е просто купуваш и Plug-n-Play !!!

Е какво още не ви харесва?

Дизайна е много красив, характеристиките са много добри, има преспектива за тунинг! Цветовете на колите са избрани правилно! И над всичкото отгоре ... носи името Алфа Ромео.

Както казах в началото, колата е уникална! и съм сигурен , че на живо, ще изглежда ООООЩЕ по-яка от това на снимките!

Браво Алфа Ромео ... Браво ФИАТ ... Браво Маркионе ... Браво Италия!

П.С: Тази година Фиат Груп смаза конкуренцията в Женева , с Alfa Romeo Gloria Concept, 4С и естествено уникалния звяр на всички времена: LaFerrari

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
            AR 155 2.0 16v SUPER
            Toyota Corolla 2014 S Premium
            Moskvich 2140

Comment

• Ми супер си е!!!

Хубаво, че нашите "разбирачи" не са някакви дизайнери или инженери в Алфа Ромео, че марката щеш да е кат вагините, все еднакви ни мойш ги обърка!!!

Нали за това се правят иновации за това има революция в дизайна, за да е по-различна марката от останалите, за да се отличава по нещо от масата и т.н.

Не бъдете толкова праволинейни и гледайте малко по-далеч от случващото се около вас самите!
              sigpic
              Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
              156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
              147 JTDm 140-Малката манекенка
              GT- JTDm 150

Comment

• Значи за всеки нов модел да се кланяме без значение какво ще пуснат просто защото сме фенове на марката?

Перфектен автомобил няма и е нормално всеки модел да има своите плюсове и минуси. Всеки си има глава на раменете и си преценява спрямо неговите виждания. 100 човека, 100 мнения.

156 SW '02

Comment

• ...

Comment

• а "базовата" на какви цени е, че засега само за тоз launch edition видях цени
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

• ...

Comment

• Много яко официално видео.

http://www.youtube.com/watch?v=ZkF9swhnF-Q
                        Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

• От завчеаршния Top Gear - Alfa Romeo 4C Launch Edition - Срещу 120 х. лв. получавате червено или бяло 4C с карбонов аеро кит, алуминиев дифузьор, 18-ки джанти отпред, 19-ки отзад, спортно окачване, алкантаризиран салон и мощен 240 к.с. 1750-кубиков турбо двигател. Ще има само 1000 бройки от тази серия.
                          Alfa 156 2,4 JTD '99

Comment

• И готино радио са и сложили, с операционна система и приложения като на смартфон! Не че е най-важното, но кефи. Ако не се лъжа е този модел http://www.parrot.com/usa/products/b...arrot-asteroid
                            Last edited by Vesko84; d.m.y г., 22:12.
                            2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
                            ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
                            sigpic

Comment

• ГТ се прави 4С
                              Attached Files
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• ...
                                Last edited by pooh; d.m.y г., 11:31.

Comment

Working...
                                X